Apa Itu

Terapi Selsema Bayi

NARINAR FLUtherapy adalah Terapi Selsema Bayi Pertama di Malaysia dari 100% bahan Semula Jadi yang eksotik seperti ekstrak Buah zaitun dari Mediterranean, lemon , lavender, pudina dan gam Arabic dari Tunisia yang berfungsi untuk melegakan selsema secara alami.

Hanya guna tiga titik saja dan terapikan jerr di tapak kaki..sangat mudah ! Diformulasi khas untuk bayi bawah dua tahun yang tidak di digalakkan ambil ubat.

Cepat! elakkan bayi anda dari selsema lama yang boleh menyebabkan sakit kronik lain seperti Pneumonia (radang paru-paru), saluran telinga bernanah dan sebagainya.

Nawawi Ibrahim
Co-Founder

_____

Semuanya bermula dari kisah anak kami Hadif Aryan yang menghidap penyakit kronik dua tahun lalu. Keadaannya yang sangat lemahmembuatkan badananya tidak boleh terima apa-apa ubatan. Tiada Jalan lain selain hanya bantuan secara luaran untuk mengelakkan badannya dari terkene penyakit ringan seperti selsema, batuk dan demam yang boleh membawa kepada penyakitnya yang kronik itu bertambah serius.

Alhamdulillah, setelah beberapa kali usaha, kami Berjaya mengfomulasikan NARINAR FLUtherapy yang sangat MUDAH, SELAMAT & TERBUKTI berkesan melegakan symptom-symptom ringan seperti selsema, batuk & demam secara semula jadi dan terapikanjerr
​​
Pn Erin – Co Founder Narinar FLUtherapy

100%

SEMULAJADI​

  Lavender 4

Legakan pernafasan dan relaxkan minda

e  Lemon

Anti jangkitan kuman dan bakteria serta antiseptik

Daun Pudina 5

Legakan pernafasan dan angin perut. Sensasi dingin

1  Zaitun

Lembut dan mesra kulit bayi

Gam Arab k

Cairkan dan longgarkan kahak serta meingkatkan immune badan

#terapikanjer

Testimoni

Apa kata Pengguna

Sepanjang 44 hari berpantang 2 kali mommy kene batuk dan selsema sampai hilang suara… seram gak kalau baby berjangkit..so, setiap kali baby bersin dan mula batuk ..terus applykan #FLUtherapy setiap 4 jam..alhamdulillah sampai takat tu je simptomnya..2 kali juga baby kene macam tu… tq #FLUtherapy..must have in all mom’s bag… 🙂
Alhamdulillah

– Puan Wirdalina

_________

Mummy paling meluat tengok hingus Masyahadi dok meleleh tak reti nak kering. Kesian tengok dia batuk & selsema sampai SEBULAN lebih tak elok-elok
Alhamdulillah dengan izin Allah, dalam 2-3 hari guna kering dah selsema dia

– Pn Salwa, mommy kepada baby Masyahadi

_________

Ibu mesti kene ada dua NARINAR FLUtherapy ni sebab mereka ni kan kembar suka berebut Product from Narinar and this is one of oil yg sesuai untuk flu babies…
Dah 2 bulan ibu istiqamah untuk babies boo ni.. Memang ada perubahan and Ibu tak bagi ubat pun untuk anak2 Ibu. Yes, mula2 anak2 ibu sakit, memang ibu pg klinik and sampai  warded both babies boo… Tapi at the end mmg xde ubat untuk usia mereka..
So xkan lah ibu nak biarkan mereka sakit kan. Macam2 ibu buat, bagi bawang putih, wap kan air panas with bawang putih, kejap je baiknya. Then datang balik flu mereka..
So ibu nekad cari apa yg baik untuk mereka berdua. Alhamdulillah ibu tgk2 produk ni dh masuk tv, masuk newspaper and lastly ibu beli and apply pada babies boo ni. Ni pengalaman sendiri.. sebab ibu tahu ramai ada anak2 kecil dn pasti runsing bila mereka jatuh sakit..
Kita ikhtiar yg tentukan Dia Alhamdulillah meraka berdua sesuai dgn NARINAR FLUtherapy ni and the best part bila malam sapu je tdo dgn lena

– Puan Wardah Zulkifli

Lagi Testimoni

Subscribe to our
​e-newsletter